Ontbreekt het u aan resources om uw verhuis te organiseren?

Voorbereiding van uw verhuizing, inventaris, de digitalisering van uw documenten

Gerichte ondersteuning van uw teams

Bent u van plan om mee op de digitale trein te stappen? Of heeft u niet de resources om uw verhuizing te coördineren? Onze experten bereiden de nodige actieplannen voor en ondersteunen u bij het opmaken van uw inventairs. Brainmove begeleidt het proces van A tot Z!

Wanneer kan u onze experten gebruiken?

U heeft niet genoeg tijd om uw verhuizing te organiseren

U heeft hulp nodig bij het opstellen van een communicatieplan

U wilt de inventarisatie uitbesteden

U wil snel concrete resultaten

Het is noodzakelijk om uw ecologische voetafdruk te verkleinen

U wilt uw teams opleiden in papierloos werken

Onze tools en diensten op maat

Een verhuizing houdt heel wat werk in, denk aan het inventariseren van uw materiaal, het opmaken van een verhuisplan en het digitaliseren van uw archieven. Bespaar uzelf een hoop moeite en doe beroep op onze specialisten. We stellen een actieplan op en coördineren het verhuisproject.

Inventaris van het meubilair

Hoeveel bureaustoelen, kasten en tafels hebben we? Wat is de staat van dit materiaal? Kunnen we zaken recuperen? brainmove ondersteunt u bij het opstellen van een grondig gedocumenteerde inventaris.

IT Inventaris

Hoeveel laptops hebben we in bedrijf? Welke toestellen zijn toe aan vervanging? Hoeveel medewerkers gebruiken een tweede scherm?Wij helpen u graag verder bij het inventariseren van uw IT materiaal.

"Een verhuisproject uitbesteden zal u toestaan om te focussen op uw corebusiness. Het is een kwestie van strategisch leiderschap."

Moveplan

Aan de hand van onze checklists en planningstools, ontwikkelen wij de beste aanpak voor de verhuis van uw organisatie. Een goede voorbereiding is (meer dan) het halve werk!

Verhuiscoördinatie

Verhuizen kan soepel en zonder stress wanneer u brainmove inschakelt. Wij begeleiden uw organisatie doorheen het hele verhuisproces!

Interne verhuiscommunicatie

Breng rust in uw organisatie door duidelijk te communiceren over uw verhuisplannen. Zo verhoogt u de betrokkenheid en vermindert u eventuele ongerustheid. Brainmove ontwikkelt een intern communicatieplan op maat van uw uitdaging.

Papierloos werken

De vraag is niet of, maar wanneer kantoren gaan overschakelen naar zo goed als volledig papierloos werken. Wenst u een stapje voor te zijn op de concurrentie? Onze experten werken voor u een strategie uit om papierloos werken te introduceren.

Digital user training

Hybride samenwerking vraagt een doorgedreven kennis van de beschikbare digitale tools. Brainmove biedt u digitale trainingen aan om tools zoals OneNote, OneDrive, Miro etc. onder de knie te krijgen.

Onze cliënten getuigen

U wil de kostenstructuur van uw kantoor herbekijken? U droomt van een hybride samenwerking in een activiteitsgebonden kantooromgeving? U wil verhuizen en een "future" proof strategie ontwikkelen?

Scroll naar boven