Begeleiden naar een nieuw hoofdkantoor

Eiffage bestaat in België uit verschillende organisaties.

De bereikbaarheid van het oude gebouw in Brussel was niet optimaal en men streefde naar meer samenwerking tussen de entiteiten.

De beslissing werd genomen om te verhuizen naar een nieuw gebouw. Brainmove kreeg de opdracht om de behoeften van Eiffage in kaart te brengen en de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving te begeleiden. Brainmove ondersteunde de 3 organisaties bij het ontwikkelen van een gezamenlijke visie op de toekomstige werkomgeving.

Via uitgebreide analyse werden de behoeften in kaart gebracht. Op basis van de typische profielen in de organisatie konden wij een zeer gedetailleerde werkplekmix voorstellen gekoppeld aan verschillende scenario’s. De noodzakelijke oppervlaktes werden in kaart gebracht om de zoektocht naar een geschikt gebouw te vergemakkelijken. Ook de communicatie rond het traject werd door onze consultants ondersteund.

Onze cliënten getuigen

Moet u de kostenstructuur van uw kantoren optimaliseren? Droomt u van een meer op samenwerking gerichte werkorganisatie? Gaat u verhuizen en wilt u een toekomstbestendige aanpak?

Scroll naar boven