Over brainmove

Empowering collaborative workplaces

10 jaar expertise in strategische werkplekontwikkeling en het begeleiden van veranderingsprocessen

In een samenleving in constante evolutie zullen organisaties, om hun competitieve voordeel te behouden, zichzelf steeds moeten heruitvinden

Activiteitsgebonden werken, verhogen van het welzijn en de performantie van de teams, digitaliseren van processen maar ook het stimuleren van de creativiteit, innovatie en duurzaamheid in de organisatie, het aantrekken van nieuwe talenten en dan nu “het nieuwe normaal”: de afgelopen jaren werden onze organisaties continu blootgesteld aan nieuwe uitdagingen en veranderingen.

Onze aanpak is gebaseerd op de 4 strategische aspecten van NWOW

De dynamische werkomgeving

Het organiseren van samenwerking op afstand

Het nieuwe leiderschap

Kennisdelen

Waarom brainmove?

Begeleiding en aanbod op maat

Wij passen onze methodologie aan op maat van uw project. Geen voorgekauwde materie of copy-paste.

Evidence based

Meten is weten! Wij hechten belang aan een wetenschappelijke benadering van uw project. Geen wollige concepten maar een concrete en bewezen methodiek.

De mens staat centraal

Voor efficiënte hybride samenwerking is er meer nodig dan een aantrekkelijke kantooromgeving. Aangepast menselijk gedrag, leiderschap en open communicatie zijn essentieel voor het succes van een organisatie.

Onafhankelijk

Wij verkopen geen meubels, noch software. Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij u het beste advies garanderen. Zonder verborgen belangen. Daar staan we voor!

Ons team multidisciplinaire experten

Ondernemer, strategisch denker en nonconformist, expert in changemanagement, interne communicatie en strategische werkplekontwikkeling. Al jaren ontwikkelt Anton empirisch onderbouwde werkplekconcepten op maat met de nadruk op de balans tussen welzijn en productiviteit. Anton staat bekend om zijn probleemoplossende en no-nonsense aanpak. Zijn creatieve geest en extraverte persoonlijkheid maken van hem een enthousiast spreker en ervaren lesgever.

Anton Maes

CEO, Workplace strategist & Change Manager
Evi ontwikkelde zich als psychologe tot strategisch denker bij het analyseren, ontwikkelen en organiseren van kantoorhuisvestiging. Vanuit die rol is ze betrokken bij diverse veranderingstrajecten. Evi leerde het vak als onderzoekster bij het Center for People and Buildings en werd er een internationale experte in het onderzoek naar de raakvlakken tussen ‘mens, werkomgeving en gebouw’. Evi is één van de bedenkers van ‘het Werkplekspel’ waarmee men kan inspelen op gedrag en attitude van de kantoorgebruiker.

Evi de Bruyne

Senior Workplace & Change Consultant
Andreï is sinds 7 jaar actief als consultant in facility management. Hij specialiseerde zich in het ontwikkelen van werkomgevingen en het uitrollen van NWOW. Andreï is gecertifieerd ADKAR change manager. Hij begeleidt veranderingstrajecten bij het invoeren van een nieuwe manier van werken en het aanpassen van de werkprocessen.

Andreï Savenko

Senior Workplace Consultant
Evy is organisatiepsychologe en verdiept zich in de HR aspecten van NWOW. Ze is gepassioneerd door veranderingstrajecten en menselijk gedrag in de werkomgeving. Evy ondersteunt de concrete uitrol van het hybride samenwerken in uw organisatie. Ze verzorgt de interne communicatie, analyseert de teambehoeften en ondersteunt workshops en opleidingen.

Evy Adam

Workplace & Change Consultant
Lieselot specialiseerde zich in het begeleiden van transitietrajecten. Doorheen de jaren was zij betrokken in tal van strategische verandertrajecten in grote organisaties. Lieselot combineert een analytische kijk met een passie voor het begrijpen en activeren van de mens in de organisatie.

Lieselot Kempen

Senior Change Consultant
Als jonge professional, zorgt Mila voor een creatieve en projectgerichte benadering van onze transitieprojecten. Ze ontwikkelt methodologie op maat van de klant in functie van het menselijke gedrag en HR-processen. Gedreven door haar evidence based aanpak, ondersteunt ze ons team met out of the box attitude.

Mila Souvandjiev

Junior Workplace & Change consultant
An is uw aanspreekpunt voor facturatie en administratieve vragen. Onze rots in de branding is gefocust, nauwkeurig en hulpvaardig. Ze zorgt ervoor dat onze administratie op rolletjes loopt en doet er alles aan om u als klant in de watten te leggen.

An Madou

Accounting & Support
Met zijn ervaring in communicatie en werkplekstrategie staat Gaëtan garant voor een strategische ontwikkeling van de werkplek en neemt hij de communicatie-uitdagingen die daarmee gepaard gaan voor zijn rekening. Hij zal dus zorgen voor een wetenschappelijke aanpak en tegelijk voor het sociale aspect van uw toekomstig project.

Gaëtan Encev

Workplace & Change Consultant
Elk jaar begeleidt het brainmove-team een getalenteerde student bedrijfspsychologie. Onze stagiaire krijgt de kans zich te ontplooien in strategische werkplekontwikkeling en zal een actieve rol spelen in het team.

Fien Deryckere

Junior Workplace & Change Consultant
Alexandra, onze getalenteerde marketing stagiaire, brengt rijke expertise in bedrijfsontwikkeling. Met haar skills en creatieve geest krijgt ze de kans om zich te ontwikkelen in een dynamisch en ambitieus bedrijf terwijl brainmove blijft groeien.

Alexandra Van Den Berghe

Business Development
plus-blanc-140px

Lid worden van het team?

Spontane sollicitatie

U bent geïntrigeerd door onze aanpak en wil u lid worden van het brainmove team? Stuur ons uw CV!

U wil overgaan naar een hybride werkvorm? Uw traditionele werkomgeving is niet meer future proof? U bent op zoek naar een out-of-the-box aanpak?

Scroll naar boven