Verhuis en uitbreiding van het hoofdkantoor

Project 1: EDC Europe, het Europese onderzoekscentrum van Daikin, verhuist van Oostende naar Gent.

Het spectaculaire nieuwe gebouw doet dienst als kantooromgeving en herbergt ook de testruimtes.
Brainmove hielp de behoeften bepalen en onderzocht de processen van de betrokken teams. Door middel van focusgroepen, profielbepalingen en nabijheidsanalyses kwamen we tot een gedetailleerd beeld van de eigenschappen van de nieuwe werkomgeving.

Vervolgens werd een pilootproject geïmplementeerd om een aantal designprincipes te testen met betrekking tot het hybride samenwerken in een dynamische werkomgeving.

 

Project 2: Brussel HQ, Coca-Cola gebouw in Vorst.

Daikin besliste om het HQ in België uit te breiden en zo de verwachtte groei van de organisatie op te vangen. Daarbij wilden ze van de gelegenheid gebruikmaken om de huidige werkomgeving op te frissen en terwijl de communicatie en samenwerking te ondersteunen.

Brainmove voerde een profielbepaling uit en organiseerde strategische workshops. Via benchmarking werd een optimale werkplekkenmix uitgewerkt om de primaire processen van de hoofdzetel te ondersteunen.

Onze cliënten getuigen

Moet u de kostenstructuur van uw kantoren optimaliseren? Droomt u van een meer op samenwerking gerichte werkorganisatie? Gaat u verhuizen en wilt u een toekomstbestendige aanpak?

Scroll naar boven