Een team op maat staat voor u klaar

Anton maes - zaakvoerder

Voor Anton brainmove opstartte, begeleidde hij al 10 jaar change- en communicatieprojecten bij GDF Suez. Hij leerde er afstand nemen, strategische analyses maken en daaruit een oplossing distilleren. Hij weet dus wat verandering doet slagen en waar de valkuilen liggen.

Anton’s master in organisatiepsychologie gaf hem inzicht in het functioneren van teams en organisaties. Latere opleidingen (o.m. Vlerick en AMS) scherpten zijn change- en communicatietalent aan. Hij blijft zijn aanpak onderbouwen met academische input, nieuwe inzichten uit de gedrags- en organisatiepsychologie en beproefde methodes.

Evi De bruyne - senior consultant

Evi studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie in Brussel en week daarna uit naar Nederland waar ze 10 jaar aan de slag was bij het Center for People and Buildings. Daar deed ze onderzoek op de raakvlakken tussen ‘mens, werk en werkomgeving‘, en begeleide veranderingstrajecten bij organisaties op weg naar een nieuwe manier van werken.

In de begeleiding van diverse veranderings- en herhuisvestingstrajecten, werkte ze ook aan de ontwikkeling en inzet van verschillende tools: van rekenmodellen voor de kantooromgeving tot een werkplekcatalogus. Evi is ook een van de bedenkers van ‘het Werkplekspel’, een communicatietool die mensen op een toegankelijke en open manier met elkaar in gesprek brengt over gedrag op kantoor.”

Sluit Menu