Onze begeleiding tijdens en na

Welke impact zal Covid-19 hebben op onze manier van werken?  Hoe zal ons kantoorleven er de komende maanden uit  zien? Eén ding is zeker, we moeten ons goed voorbereiden.

brainmove biedt u een holistische aanpak: 

  • Het begeleiden van thuiswerken
  • Het ondersteunen van leidinggevenden
  • Het herdenken van uw werkplekstrategie
  • Het meten van de productiviteit

Wij helpen je graag verder. 

Previous
Next

Ondersteuning op maat

Het maximaal thuiswerken heeft een grote impact op uw leidinggevenden. Hoe kan je omgaan met de verandering van controle naar vertrouwen?

De social distancing-maatregel heeft ongetwijfeld een impact op de macro- en microplannen van uw toekomstige werkomgeving. Wij begeleiden u in deze zoektocht naar het perfecte plan.

Klik hier voor meer informatie over de tool

De toename van thuiswerk heeft ook op de pecificaties van uw werkomgeving een impact. Op basis van grondige behoefteanalyse komen we tot een toekomstgericht werkplekconcept.

Klik hier voor meer informatie over de tool

Thuiswerk en virtueel samenwerken zijn de standaard geworden sinds Covid-19. Via een maturiteitsscan op maat van uw organisatie, kijken we hoe ver uw teams staan. Wij bepalen samen met de teams de verbeterpunten en werken een actieplan uit.

Klik hier voor meer informatie over de tool

Covid-19 heeft een impact op de strategie van uw organisatie. Via specifieke methodiek begeleiden u in het bepalen van een duidelijke, toekomstgerichte visie op de samenwerking in hun organisatie. We gaan in op de werkomgeving en het leiderschap die nodig zijn om in uw organisatie PTOW succesvol te ondersteunen.

Door de coronacrisis zijn alle medewerkers van kantoororganisaties noodgedwongen en halsoverkop allemaal moeten gaan thuiswerken. Met behulp van een participatief online traject bekijken we met uw medewerkers hoe we hun werken van thuis uit nog kunnen verbeteren.

Werken van op afstand is enkel mogelijk met een goede ICT ondersteuning. Wij geven uw medewerkers graag een extra zetje in de rug om ze te gebruiken, met wat handige tips om ze nog productiever te kunnen inzetten.

Telewerk en leiderschap vanop afstand geven een heleboel persoonlijke uitdagingen. Aan de hand van individuele coaching helpen we uw medewerkers die nood hebben aan concrete en persoonlijke begeleiding doorheen dit proces.

Samenwerken in de kantooromgeving na Corona

Het onmogelijke is gebeurd! Organisaties die zich gedurende jaren hebben verzet tegen het invoeren van thuiswerk om tal van terechte en minder terechte redenen, werden

Sluit Menu